0 % AcademIAA

Articole - Vrei să fii mentor?

Vrei să fii mentor?

Programul MentorIAA, dedicat studenților de la facultățile de marketing și comunicare, continuă online pentru a facilita schimbul de experiențe profesionale menit să contribuie la pregătirea studenților pentru piața muncii.  Aplaudăm, cu această ocazie, efortul profesorilor care au reușit rapid să se adapteze contextului și să își mute activitatea în online, ca să evite înghețarea anului.

Invităm astfel comunitatea de profesioniști din marcomm în programul #MentorIAA, pentru a contribui la creșterea următoarelor generații. Ne-am bucura să ni se alăture brand manageri, copywriteri, marketing managers, strategi, accounți, PR sau media manageri în acest demers.

Credem cu tărie că împărtășirea know-how-ului profesional și posibilitatea de a ne ghida gândurile către alte lucruri, în afară de criză, ne vor ajuta să trecem mai bine, mai buni situația actuală.

Programul presupune o serie de întâlniri individuale online cu studenți de la facultățile de marketing și comunicare. Matchingul cu studenții se realizează în funcție de interesele studentului și de profilul fiecărui mentor, iar apoi perechile mentor-mentee se auto-organizează (vom transmite o serie de recomandări după înscriere).

De ce ai fi mentor?

  • Pentru că nouă ne-a lipsit un astfel de program și a trebuit să ne adaptăm din mers
  • Pentru că e posibil să-ți găsești un nou coleg la birou :)
  • Pentru că e important să ne umplem zilele și mințile și cu noi conexiuni
  • Pentru că..sharing is caring :) Posibilitatea de a oferi ceva, chiar și imaterial, în această perioadă, ne poate ajuta să avem o stare mentală bună.
  • Pentru că e important pentru noi toți să ne creem o rețea solidară și să o extidem mai departe de relațiile formale de la birou
  • Pentru că întotdeauna avem de învățat de la generațiile mai tinere

 

Dacă ai mai mult de 5 ani de experiență în industrie, te poți înscrie ca mentor, aici. Poți opta să mentorezi unul sau mai mulți studenți. Dacă dorești să ne scrii, găsești aici detalii.

 

Aveți grijă de voi, nu uitați că totul este temporar și că împreună putem străbate mai ușor această perioadă!